Lajmet

Video player shumë popullor VLC së shpejti me dizajn modern

Nga: PCWorld
Publikuar , 16 Shkurt 2021
Gjithashtu ekipi pas VLC po punon për të integruar më shumë përmbajtje online në softuer ose përdorimi i VLC në një uebsajt. Madje ka një konkurrent të IMDb në punim. Video player shumë popullor VLC së shpejti me dizajn modern

Versioni 4.0 i VLC Media Player do të vijë brenda pak muajsh. Një prej ndryshimeve më të mëdha që do të sjellë është ndërfaqja e re që presidenti i fondacionit VideoLAN shpreson ti japë një pamje më moderne.

Gjithashtu ekipi pas VLC po punon për të integruar më shumë përmbajtje online në softuer ose përdorimi i VLC në një uebsajt. Madje ka një konkurrent të IMDb në punim.

Zhvilluesi i VLC na dha një pamje të asaj çfarë po vjen këtë vit në konferencën FOSDEM në Shkurt të 2019-ës. Pamjet e publikuara tregojnë një ndërfaqe që braktis dizajnin gri në favor të elementëve dhe ikonave moderne.

Nuk ka një datë se kur VLC 4.0 mund të mbërrijë por nëse kërkoni të dini më shumë rreth VideoLAN ka publikuar një prezantim.

LEXO EDHE:  Shfletuesi Chrome ka një "thembër Akili"