Lajmet

VirtualXP ju mundëson që të përdorni Windows XP-në tuaj ekzistues në Windows 7 ose 8

Publikuar , 26 Tetor 2014
VirtualXP ju mundëson që të përdorni Windows XP-në tuaj ekzistues në Windows 7 ose 8

smbvtlicyofz6fpyhvklWindows: Shumë njerëz ende i mbajnë kompjuterët e tyre të vjetër me Windows XP sepse ata i kanë softuerët të instaluar në sisteme të cilat nuk mund të ri-instalohen. VirtualXP iu mundëson që ta bëni migrimin e një instalimi ekzistues të Windows XP në një makinë virtuale të cilën mund ta lëshoni në një Windows 7 se 8.

Ju mund ta përdorni një version virtual të Windows XP në Windows 8, i cili përfshin një instalim të pastër, që nënkupton që ju duhet të riinstaloni programet dhe të bartni të dhënat e juaja.

VirtualXP e zgjidh këtë problem duke shndërruar diskun tuaj të Windows XP në një disk virtual të Microsoft-it. Sapo të bëhet shndërrimi, ju mund ta hapni atë në Windows 7 ose 8. Ky program pas testimeve të bëra ka rezultuar të punojë shumë mirë, prandaj ju rekomandojmë ta provoni, pasi është edhe pa pagesë. Klikoni këtu për ta shkarkuar. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Edhe pas përfundimit të mbështetjes, Windows 7 përdoret nga miliona përdorues