Siguri

Virusi Flashback gjeneron 10,000$ në ditë krijuesve të tij

Publikuar , 02 Maj 2012
0
Virusi Flashback gjeneron 10,000$ në ditë krijuesve të tij

Sipas ndërmarrjes për programe antivirus Symantec , sulmi keqdashës  “Flashback” ka mundësuar të ardhura për autorët e tij duke rrëmbyer ad-klikimet e përdoruesve dhe nga mënyra e shpejtë e përhapjes së infeksionit, autorët e këtij virusi kanë mundur të përvetësojnë më shumë se $10,000 në ditë.

“Flashback” si objekt të posaçëm për sulm ka pyetjet që bëhen në Google dhe në varësi të pyetjes mund t‘i përcjellë përdoruesit në një faqe që sulmuesit e zgjedhin, ku aty përfitojnë nga klikimet , shpjegoi Kompania duke shtuar se Google kurrë nuk i pranon këto klikime./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Kompania e hostimit të uebfaqeve goditet nga hakerët të cilët vjedhin informacionet e 14 milionë përdoruesve