Siguri

Virusi "Tweet Viewer" përhapet në Twitter

Publikuar , 05 Mars 2011
0
Virusi "Tweet Viewer" përhapet në Twitter

Aplikacioni “Shiko se kush vështron profilin tuaj” mbështetet në dëshirën për këtë gjë, duke i pyetur përdoruesit që të mundësohet autorizimi dhe pastaj përdorimi i këtij autoriteti për të cicëruar si mësipër.

Dhe derisa të mos qartësohet se çfarë po ndodh prapa skenave, për momenti është duke përdorur qasjen e siguruar nga vetë përdoruesit. Sërish: Mos shtypni në lidhjet http://bit.ly/tweetviewer dhe, nëse e bëni një gjë të tillë, menjëherë largojeni qasjen e atij aplikacioni nga llogaria juaj./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Boeing riprogramon softuerët vdekjeprurës të 737 Max

Lajmet e fundit>