Lajmet

Vista Service Pack 2 gati për shkarkim

Publikuar , 26 Maj 2009
0
Vista Service Pack 2 gati për shkarkim

alt

Microsoft ka publikuar lidhjet për shkarkim të instaluesve të veçantë (standalone installers) për Vista Service Pack 2 . Që të dy versioent 32 dhe 64 bit janë të gatshme.
 

Shtesa përfshinë përmirësime në performance, lidhje wi-fi, përkrahje origjinale për incizim Blu-Ray dhe Bluetooth 2.1, plus përmirësime në Windows Search.
 

SP2 nuk është ende i gatshëm përmes Windows Update dhe do të kërkojë që së pari të keni të instaluar SP1. Shtesa gjendet në gjuhët Anglisht, Gjermanisht, Spanjollisht, Frangjisht dhe Japonisht, kurse gjuhët tjera janë premtuar “së shpejti” Microsoft ka paraqitur edhe instalues të veçantë të Service Pack 2 për sistemin operativ Windows Server 2008.

Release Notes

Kliko për shkarkim të Visa Service Pack 2 dhe Windows Server 2008 Service Pack 2

 

 

LEXO EDHE:  Facebook dëshiron që çdo dyqan fizik të ketë një prezencë online