Lajmet

Visual Studio 2010 beta 1 do të mund të provohet brenda 1 jave

Publikuar , 15 Maj 2009
0
Visual Studio 2010 beta 1 do të mund të provohet brenda 1 jave

 altPyetja që u parashtrua më shumë në konferenën e Microsoft “TechEd” që u mbajtë këtë javë  ishte “ ku ështe Visual Studio 2010”. Pjesmarës të ndryshëm në këtë konferncë ishin kurioz të dinë se kur do të mund ta testojnë beta versionin e parë të Visual Studio 2010. Gjatë fjalimeve që mbajtën disa nga menaxhuesit e Microsoft në këtë konfernce bënë të ditur se Visual Studio beta 1 do të mund të shkarkohet nga Microsoft pas disa javëve, gjithashtu disa prej tyre përmendën javën e datës 18 Maj si java ku entuziastët e Visual Studio do të mund të testojnë funksionet e reja të ksaj platforme për të cilën thuhet se do të ketë ndryshime të ndryshme në të mirë të shfrytëzuezve.   
       Gjatë konferencës pjesëmarësit ishin të padurueshëm kur bëhej fjalë për Visual Studio 2010. Gjatë parashtrimit të pyetjeve pjesmarësit arritën të marin edhe disa informata që Microsoft nuk i kishte treguar më parë për versionin e ri te Visual Studi-s, kështu ata bënë të ditur se në paketin e Visual Studio 2010 do të jetë e përfshirë edhe gjuha programuese F# që është një konkurent i fortë i gjuhëvë që prodhon Microsoft. Gjithashtu në të njejtën konferencë u bë e ditur se verzioni final i Visual Studio 2010 mendohet të del në fund të vitit 2009 .           
Me siguri në ditët në vazhdim do të kemi informata më të sakta rreth asaj se kur do të paraqitet beta verzioni i parë i kësaj platforme, me ç\rast ne do të mundohemi që entuziastëvë shqipatarë të Visual Studios t\iu ofrojmë informata më të sakta rreth kësaj dhe mundësishtë ndonjë lidhje ku do të mund të shkakrojnë në kompjuterin e tyre, Visual Studio 2010.

LEXO EDHE:  Kur do të hiqet roamingu mes Shqipërisë dhe Kosovës?

 

Lajmet e fundit>