Blog

Vjen edicioni i tretë i konferencës së marketingut dixhital dhe uebit: AllWeb

Publikuar , 14 Gusht 2018
AllWeb lindi në Maqedoni në vitin 2012 si një konferencë e përvitshme, e cila pasqyronte përmbajtje cilësore, folës fantastikë dhe raste studimi të dobishme në një skenë të vetme, brenda një dite. Vjen edicioni i tretë i konferencës së marketingut dixhital dhe uebit: AllWeb

Konferenca e përvitshme dedikuar marketingut dixhital, ka nisur përgatitjet për edicionin e saj të tretë.

Tashmë prej 2 vitesh si organizim, AllWeb është konferenca që i tejkaloi pritshmëritë duke ndikuar fuqishëm në skenën shqiptare të zhvillimit të Marketingut dhe Inovacionit me përmbajtje cilësore nga folës Ndërkombëtarë / Rajonalë dhe vendas.

Duke pasur parasysh rolin e rëndësishëm të ekonomisë dixhitale në rritje, kjo konferencë mbledh së bashku shumë aktorë nga fusha të ndryshme që punojnë apo influencojnë këtë treg që në të ardhmen e afërt premton shumë.

Kompani apo brande të mëdha që kanë fokus tek transformimi dixhital, agjencitë e marketingut, ekspertë marketingu, inovacioni, zhvillimi, ICT, mobile, profesionistë të PR dhe Social Media janë pjesë përbërëse të audiencës.

AllWeb lindi në Maqedoni në vitin 2012 si një konferencë e përvitshme, e cila pasqyronte përmbajtje cilësore, folës fantastikë dhe raste studimi të dobishme në një skenë të vetme, brenda një dite.

Një event unik ku ndërthuren thjeshtësisht perspektivat që ofrohen nga përvojat e folësve të mirënjohur ndërkombëtarë me praktikat më të mira lokale të përcjella nga ekspertë të industrisë nga rajoni.

Allweb në shifra:

  • 160+ persona në skenë
  • 2000+ persona në eventet si audiencë
  • 100+ brande partnere
  • 1200+ artikuj në media
  • 7,000+ tweets gjatë ditëve të konferencës
  • 120,000+ ndërveprime në Social Media

ÇFARË DO TË SJELLË ALLWEB ALBANIA 2018?

MUND TË VAZHDONI TA PYESNI VETEN DERI NË 11 TETOR, OSE NËSE E KENI NDARË MENDJEN PËR TË MARRË PJESË,

BLIJENI BILETËN TANI!

Sapo është hedhur online Faqja Zyrtare e Internetit për AllWeb 2018, edicioni 3-të, në të cilën do të publikohen informacione mbi formatin, folësit, tematikat dhe programin në vijim.

LEXO EDHE:  Bill Gates thotë se bota i kthehet normalitetit në 2022

Në këtë Faqe mund të blihet një sasi e limituar biletash me ofertën Super Early Bird! Kjo ofertë përfundon në kohën kur plotësohet numri i biletave të parashikuara nga organizatorët.

Për sponsorizime, bileta apo informacione më të detajuara kontaktoni me:
Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]
Si edhe me Darko Bulldioski, në 070/ 30 70 40 ose në [email protected]

Për ata që nuk e njohin kjo Konferencë është e organizuar në një ditë, nga ora 09:00 – 18:00, dhe mbledh brenda saj folës të njohur ndërkombëtarisht, nga bota dhe rajoni. Prezantimet janë dinamike, me ritëm të shpejtë, larmi tematikash dhe panele në të cilat trajtohet e tashmja dhe e ardhmja e komunikimeve dixhitale dhe zgjidhjeve inovative.

Që nga viti 2012, në skenën e AllWeb, janë ngjitur më shumë se 160 prezantues, nga kompani ndërkombëtare si:

Google, The Coca-Cola, TechCrunch, T-Mobile, McDonald`s, The Drum, Microsoft, Escape Studio, Manifest Social, Executive, GroupPRPepper, Publicis, Rinkya, Grouper, 404 Agency, McCann Erickson, Httpool, Cedevita, NewMoment, PressClipping, Scholz and Friends, Mobius, Inteligencr, TopShop (Studio Moderna) Digitalizuj.me

#ËshtëPërMua?

Ky aktivitet është i vlefshëm për Kompanitë, CEO-t dhe punonjësit e tyre që punojnë në departamentet e marketingut, komunikimit, PR, menaxhim, teknologji, inovacion, media e re, media sociale, strategji, sisteme informacioni etj: për Agjencitë e Reklamave, Marketingut dhe PR dhe stafin apo klientët e tyre; për Mediat e reja dixhitale dhe tradicionale; për Sipërmarrjet e reja Startup dhe drejtuesit e tyre; Konsulentët financiarë dhe Strategjikë; Menaxherë Brandesh / Markash; Ekspertë të Shitjeve Online; si edhe për cilindo që është përdorues i teknologjisë dhe që kërkon të dijë se çfarë parasheh e ardhmja e afërt e zhvillimeve të komunikimit në një epokë tërësisht dixhitale.

LEXO EDHE:  Australia investon 1 miliardë dollarë në siguri kibernetike

Të ftuarit në skenë ndajnë ekskluzivisht për audiencën përvojat dhe këshillat e tyre për atë se si komunikimin në internet ta shndërroni në mjet në përkrahje të biznesit.

Për më tepër informacion rreth folësve, programit dhe për vetë konferencën vizitoni www.allweb.al

Tags >

AllWeb