Softuer

Vjen aplikacioni i PlayStation për iOS 4 dhe Android

Publikuar , 19 Dhjetor 2010
0
Vjen aplikacioni i PlayStation për iOS 4 dhe Android

“Kjo përfshin lejimin e lojtarëve për të shikuar çmimet që kanë marrë ata dhe shokët e tyre në mënyrë që të bëjnë vetëvlersimin. Lojtarët do të jenë gjithashtu në gjendje që të shohin gjendjen e shokëve online dhe të shfletojnë lojëra për PlayStation 3, PlayStation 2 dhe PlayStation Portable me aplikacionin dhe të jenë të përditësuar me lajmërimet që vijnë për risitë  harduerike të këtij lloji. Nëse ata shohin ndonjë gjë që dëshirojnë, aplikacioni do t’ua mundësojë vendosjen e këtyre gjërave për shkëmbim më të lehtë në Facebook, Twitter ose të dërgojnë letra elektronike”. Aplikacioni do të lëshohet për disa shtete evropiane për fillim, për të vazhduar me më shumë versione dhe gjuhë. /pcwordlalbanian

LEXO EDHE:  WhatsApp Pay po vjen këtë vit

Lajmet e fundit>