Lajmet

VLC shënon 10 vjetorin

Publikuar , 19 Shkurt 2011
VLC shënon 10 vjetorin

10 vite të burimit të hapur – VLC Media Player

VLC është një lëshues i plaftormës së tërthortë multimediale me burim të hapur dhe kornizëpunues që lëshon shumicën e skedarëve multimedialë si DVD, Audio CD, VCD dhe shumë protokolle të larmishme.

* Shkarkoni VLC Media Player për Linux, Windows dhe Mac

* Tregoni pak zemërgjerësi, ndihmoni VideoLAN

Së bashku me VLC Media Player, dy media lëshues mjaft të mirë për Linux janë SMPlayer dhe GNOME MPlayer. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Miliona uebsajte marrin një përditësim të detyruar