Lajmet

Vodafone Albania shpërblenë konsumatorët

Publikuar , 04 Mars 2011
0
Vodafone Albania shpërblenë konsumatorët

Oferta mundëson që me blerjen e një aparati celular të përshtatshëm per teknologjinë 3G në secilin prej dyqaneve Vodafone të përfitohen automatikisht 500 MB Internet falas për t’u konsumuar për një muaj. Pjesë e kësaj oferte është dhe i famshmi Samsung Galaxy Tab, telefonat inteligjentë Vodafone 945 dhe shumë telefona të tjerë nga më të kërkuarit në treg, të cilët vijnë me çmime që i përshtaten buxhetit të gjithkujt.

Teknologjia 3G ofron navigim shumë të shpejtë në faqet e internetit, shkarkim me shpejtësi të përmbajtjeve tuaja të preferuara, kryerjen e video-thirrjeve si dhe shumë aplikime të tjera që kërkojnë internet të shpejtësisë së lartë.

Kjo ofertë është e vlefshme deri në datën 1 Maj 2011 – ekskluzivisht për klientët me parapagesë Vodafone.

LEXO EDHE:  Aplikacioni desktop dhe ueb i WhatsApp do të funksionojë edhe kur telefoni është i fikur ose pa internet

Lajmet e fundit>