Lajmet

Vodafone Albania sjellë bonus minuta për klientët e saj

Publikuar , 16 Shtator 2010
0
Vodafone Albania sjellë bonus minuta për klientët e saj

Të gjithë klientët e planeve tarifore Vodafone Club, Vodafone Card dhe Vodafone U Control 1500 do të kenë rastin të përfitojnë nga këto oferta gjegjëse në këtë mënyrë:

Klientët Vodafone Club

  • 250 minuta falas brenda grupit për rimbushjet elektronike prej 1,200 Lekë deri në 1,999 Lekë.
  • 1000 minuta falas brenda grupit për rimbushjet elektronike duke filluar nga  2,000  Lekë.

Klientët Vodafone Card

  • minuta falas brenda rrjetit Vodafone për rimbushjet elektronike prej 1,200 Lekë deri në 1,999 Lekë
  • minuta falas brenda rrjetit Vodafone për rimbushjet elektronike duke filluar nga  2,000  Lekë

Klientët Vodafone U Control 1500

  • minuta falas brenda rrjetit Vodafone për rimbushjet elektronike prej 1,200 Lekë deri në 1,999 Lekë
  • minuta falas brenda rrjetit Vodafone për rimbushjet elektronike duke filluar nga  2,000  Lekë

Oferta është  e vlefshme për një kohë të kufizuar. Minutat falas mund të konsumohen brenda 7 ditëve nga dita e rimbushjes. Çdo klient mund të përfitojë sërish nga kjo ofertë nëse bonusi i përfituar nga rimbushja paraardhëse është konsumuar ose i ka kaluar periudha e vlefshmërisë. Në rastin e planit tarifor Vodafon U Control 1500, minutat bonus konsumohen me intervale prej 30 sekondash.

LEXO EDHE:  Uber mund të kthejë humbjet në fitim në 2020