Lajmet

VPN-ja revolucionare Wangle rrit shpejtësitë e DSL me mbi 1030% dhe të 3G me 516%

Publikuar , 12 Tetor 2016
0
VPN-ja revolucionare Wangle rrit shpejtësitë e DSL me mbi 1030% dhe të 3G me 516%

wangle-statsWangle Technologies kanë deklaruar se aplikacioni i tyre i ri revolucionar i VPN, i cili bazuar në rezultatet e fundit të testimeve në laborator, mund të mundësojë një shtim shpejtësie mbi 1030% ndërkohë që ofron kursim të internetit me rreth 65%.

Teknologjia e Wangle, që është në pritje të një patente, kombinon “ një rreze të avancuar subsistemesh për të dërguar përshpejtim dhe optimizim të pashembullt të të dhënave.” Nëse aplikacioni Wangle mund të dërgojë çfarë pohon se mundet të dërgojë, ai mundet të jetë një nga hapat më të mëdhenj në teknologjinë e VPN deri më sot.

Në këto momente, përdorimi i një VPN ngadalëson shpejtësinë në mënyrë të dallueshme sepse të dhënave i duhet të kalojnë në nivele të ndryshme enkriptimi. Të përmirësosh shpejtësinë, se sa ta ngadalësosh atë, mund të krijojë një rrëmujë shumë të madhe në këtë industri.

Ndërkohë që tregu global i VPN do të arrijë $70 miliard në 2016, Wangle është në momente perfektë që të marrë avantazh. OpenVPN, gjerësisht i njohur si standardi i industrisë, është llogaritur të ketë rreth 5 milion abonentë globalisht, të cilët paguajnë afërsisht $15 në muaj për shërbimin. Wangle planifikon të ofrojë shërbimet e tyre me $4.99 në muaj dhe ofron një rritje të madhe shpejtësie.

Testimi u bë duke përdorur sistemet e operimit iOS 9.1+ dhe Android 5+, të lidhur me anë të rrjetit të Vodafone 3G dhe duke hyrë tek Speedtest.net. Statistikat flasin vetë dhe nga fotoja, ju mund të shikoni se wangle ofron një avantazh shpejtësie më të mirë se konkurrentët e tjerë në një numër të ndryshëm lidhjesh.

LEXO EDHE:  Aktori me famë botërore vendos të fshijë llogarinë e tij në Facebook

Tags >

Wangle