Siguri

Vrima të reja në privatësinë e Facebook

Publikuar , 28 Prill 2010
0
Vrima të reja në privatësinë e Facebook

Vrima është zbuluar nga Ka-Ping Yee, një inxhinier softuerik e kompanisë Google, e cila ka qenë duke përdorur API-në e re Graph që u shpalos të gjatë së premtes së kaluar. Në disa raste por jo në të gjitha, përdoruesit mund të shohin detajet private.

Ka-Ping ishte aq i shokuar kur kuptoi për vrimën që po e shihte para syve derisa filloi të bëjë disa testime të mëtutjeshme dhe ishte në gjendje të shoh edhe eventet publike të planifikuara nga vetë themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg.

Ai sugjeron se mënyra më e thjeshtë për të parandaluar që emri juaj të paraqitet në lista të tilla është të vendosni “not attending” (nuk do të shkoni), në secilin event në të cilin ftoheni. Më shumë informata mund të gjeni në blogun e tij këtu.

LEXO EDHE:  Binance është shantazhuar nga hakerë që i kërkonin 300 BTC