Softuer

Waterfox – Firefoxi më i shpejtë për 64 bit

Publikuar , 02 Janar 2012
0
Waterfox – Firefoxi më i shpejtë për 64 bit

Waterfox është një lloj mjaft i mirë. Në të mund të shtoni shtojca të Firefoxit dhe ende ta mbani atë shpejtësi në funksionim. Ky shfletues është i rregulluar për Windows – duke ofruar një punë më të është për sistemin tuaj 64-bit.

Shtojcat për shfletues si Flash dhe Silverlight janë të koduar që të funksionojnë me shpejtësi me Waterfox. Kështu që nëse ju ende jeni duke kaluar përgjatë shtrëngimeve se a duhet apo jo ta shpejtoni Firefoxin tuaj, ju mund të filloni të përdorni Waterfox.

Shumica e shtojcave për Firefox funksionojnë me Waterfox dhe funksionon vetëm në Windows./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Shfletimi pa reklama do të bëhet shumë më i shpejtë