Analiza

WebConnect Stick ofron broadband të mirë

Publikuar , 04 Mars 2010
0
WebConnect Stick ofron broadband të mirë

Njësia është e hollë dhe e lehtë dhe me 8GB memorie të brendshme mund të transportojë gjithashtu të dhëna.

Eksperienca ime me programin ishte ashtu-ashtu. Shpesh më duhej të zgjidhja në mënyrë manuale opsionin broadband për në mënjanuar Wi-Fi standard dhe shpesh vërejta një vonesë përpara se të lidhej në rrjetin 3G. Dhe kur lëvizja nga një zonë e madhe metropolitane, pajisja nuk arrinte të lidhej me 3G apo EDGE.

Në San Francisco shijova shpejtësi të mirë prej rreth 550 kilobit për sekondë në shkarkim dhe 330 kbps në ngarkim. Gjithashtu më pëlqeu se si programi rifillonte lidhjen e fundit që kisha përdorur.

LEXO EDHE:  Huawei shitje rekord smartfonësh, Samsung dhe Apple në vështirësi

Lajmet e fundit>