Vëzhgim

WeVideo bashkohet me YouTube

Publikuar , 19 Tetor 2011
0
WeVideo bashkohet me YouTube

Vegla për ndryshime do të ofrohet drejtpërsëdrejti në vetë YouTube, në lidhjen YouTube.com/create.

Për të qenë më të qartë, WeVideo nuk është vegla e vetme për ndryshime që shërbimi online i Google (YouTube) ofron, por shpreson që së shpejti të bëhet vegla më e fuqishme. Editori i tanishëm në YouTube është mjaft i thjeshtë dhe veglat e tjera të ngjashme me të, si Magista, janë mjaft të kufizuara qëllimisht. Me WeVideo, qëllimi është të ofrohet një zgjidhje më e plotësuar me shkallë profesionale për video ndryshime në cloud që të jetë gjë e lehtë për çdokënd.

Arritja e të qenurit partner në YouTube për WeVideo, një nismë e cila u lëshua para një muaji, është një arritur e madhe. WeVideo ka disa mijëra përdoures, por për shkak të bashkimit me YouTube, është duke planifikuar që ta rris këtë numër deri së paku në një milion./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë