Lajmet

WhatsApp me një koleksion opsionesh të reja

Nga: PCWorld
Publikuar , 01 Korrik 2020
0
Dark Mode në ueb është i disponueshëm nga dita e sotme. Ndërsa kodet QR, sticker-at e animuar dhe thirrjet e reja në grup vinë në javët në vijim. WhatsApp me një koleksion opsionesh të reja

Whatsapp prezantoi ditën e sotme një koleksion opsionesh të reja të cilat do të mbërrijnë gradualisht në ditët në vijim.

Kodet QR që mund të përdoren për të shtuar kontakte të reja ose sticker-a të animuar të cilët janë shfaqur gjithashtu në versionet beta të WhatsApp.

Ekzistenca e tyre është konfirmuar sot zyrtarisht. Normal më interesant prej opsioneve të reja është mundësia për të shtuar kontakte të reja për kodeve QR.

Mjafton të skanoni një kod dhe kontakti shtohet automatikisht. Video thirrjet në grup janë përmirësuar për të maksimizuar pamjen me deri në 8 persona njëherazi.

Sticker-at e animuar janë të ngjashëm me ato që kemi sot në platformë dhe gjithashtu është shtuar Dark Mode në desktop dhe aplikacionin ueb.

Dark Mode në ueb është i disponueshëm nga dita e sotme. Ndërsa kodet QR, sticker-at e animuar dhe thirrjet e reja në grup vinë në javët në vijim. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Nga nesër aplikacioni WhatsApp ndalon së funksionuari për këto modele telefonësh

Tags >

WhatsApp