Lajmet

WhatsApp ndaloi së funksionuari për miliona telefonë nga data 1 Shkurt

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 03 Shkurt 2020
0
Në 2016-ën aplikacioni tërhoqi mbështetjen për disa pajisje. Më 31 Dhjetor 2019 ndaloi të funksionuari në telefonët Windows. WhatsApp ndaloi së funksionuari për miliona telefonë nga data 1 Shkurt

Aplikacioni popullor i komunikimit WhatsApp ndaloi të funksionuari për miliona telefonë nga data 1 Shkurt.

Pajisjet Android dhe iPhone të cilët mbështesin vetëm versione të vjetra të sistemeve operative nuk mund të pranojnë më aplikacionin në pronësi të Facebook.

WhatsApp tha se një gjë e tillë bëhet që të mbrohet siguria e përdoruesve. Smartfonët që përdorin Android 2.3.7 ose më të vjetër dhe iPhone iOS 8 dhe më të vjetër nuk marrin dot më WhatsApp.

WhatsApp, një prej aplikacioneve më të shkarkuara të dekadës paralajmëroi përdoruesit për këto ndryshime në 2017-ën. Vendimi u quajt i vështirë për kompaninë por që është i domosdoshëm në mënyrë që njerëzit të qëndrojnë sa më sigurtë në kontakt me miqtë dhe familjen.

Në 2016-ën aplikacioni tërhoqi mbështetjen për disa pajisje. Më 31 Dhjetor 2019 ndaloi të funksionuari në telefonët Windows. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Nëse keni bërë këtë veprim në WhatsApp, numri juaj është ekspozuar në Google

Tags >

WhatsApp