Vëzhgim

WiFi bëhet i obligueshëm me ligj në Malejzi

Publikuar , 02 Janar 2012
0
WiFi bëhet i obligueshëm me ligj në Malejzi

Zbatimi do të filloj në muajin prill, dhe përveç kësaj do të jetë obligativ për “personat që dëshirojnë të aplikojnë për licencë për të hapur një restorant të ri apo që dëshirojnë të ripërtrijnë licencën e tyre”. Në vitin 2008, një total prej 1,500 pikash WiFi ishin vënë në funksion nga shërbimi WirelessKL, por me këto ndryshime të reja ligjore këto pika të internetit pa pagesë do të vihen jashtë funksionit. 

Ligji i ri do të aplikohet për kafene, kafe-bar dhe klube, dhe aplikohet për ato që kanë ambient më të madh se 120 metra katror. Gjersa kjo tingëllon gjë ekstreme, kjo megjithatë është një formë sesi të ofrohet qasje e lehtë dhe e shpejtë në internet për konsumatorë. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë