Softuer

Windows 7 RTM ju ofrohet për 90 ditë testimi pa pagesë

Publikuar , 02 Shtator 2009
0
Windows 7 RTM ju ofrohet për 90 ditë testimi pa pagesë

Atëherë jeni person me fat. Microsoft ka përgatitur një shkarkim 90 ditor trial të sistemit operativ Windows  7 Enterprise, të cilin mund ta shkarkoni menjëherë nga interneti.

Ky është version RTM, dhe jo RC. Kjo do të thotë se sistemi operativ që po shkarkoni për testim është i njëjti me atë që do të paraqitet në treg pas disa muajve.

Juve ju ofrohet mundësia të zgjidhni mes versioneve 32 dhe 64 bit, dhe nuk keni nevojë që të jeni anëtar i TechNet, MSDN apo i diçkaje tjetër.

LEXO EDHE:  Microsoft publikon shtojcat e Windows Defender për Chrome dhe Firefox

Lajmet e fundit>