Vëzhgim

Windows 8 do të ndizet për 10 sekonda

Publikuar , 10 Shtator 2011
0
Windows 8 do të ndizet për 10 sekonda

Microsoft e ka arritur këtë ndezje të shpejtë duke i shkruar sesionet e bërthamës në disk, përkatësisht duke e vendosur kompjuterin në “hibernation” në vend se të ndalet tërësisht. Kjo përmirëson kohën e ndezjes diku rreth 30-70% pasi që kompjuteri nuk ka nevojë që të ndizet nga fillimi.

Microsoft thotë që do ta lëshojë sistemin Windows 8 në javën e ardhshme në konferencën e vet BUILD dhe videoja e mëposhtme tregon pamje nga ky sistem./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>