Softuer

Windows 8 mbështet skedarët ISO

Aug 30 2011
0 Shpërndarje
Windows 8 mbështet skedarët ISO

Një video e krijuar nga Rajeev Nagar, i cili është menaxhues i programit në skuadrën e ndërmarrjes Microsoft për për Sistemet e Ngarkesës dhe Skedarëve, shpjegon procesion dhe ofron një paraqitje të shkurtër të ndërfaqes së re Ribbon të përdoruesit në Windows 8, e po ashtu edhe taskbarin e përditësuar. Të gjitha këto mund t’i shihni në videon e mëposhtme.

Por ka edhe diçka: Krijimi i ISO-ve nuk është diçka që do të mundësohet nga vetë Windows. Në blog, Steven Sinofsky shkruan:

Në rast se ju keni nevojë që të krijoni imazhe ISO nga mediat ekzistuese optike, ka shumë vegla që ua ofrojnë atë mundësi. Një që unë e përdori është vegla Oscdimg command line që është e gatshme si pjesë e pakos tonë automatike të zhvillimit./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>