Lajmet

Windows Phone 8 me përditësim të ri

Publikuar , 15 Tetor 2013
Windows Phone 8 me përditësim të ri

ku-bigpic-Windows Phone 8 më në fund po suporton 1080p, përditësimin e tretë të platformës, lajm i cili u komunikua të hënën.

Ka shumë përditësime, por gjithashtu ka edhe disa të tjera që e dëmtojnë Windows Phone 8. Tani ka elementë të tjerë të përfshirë si më shumë përmbajtje në ekranin kryesorë. Së dyti, tani mund të kesh mundësinë të kyçësh kthimin e ekranit.

Microsoft-i gjithashtu ka shtuar edhe “gjendjen gjatë makinës” që do të thotë se mund të dërgosh përgjigje automatike drejt telefonatave dhe mesazheve gjatë kohës që po nget makinën. Multitasking (Shumë detyra) gjithashtu ka pësuar një rindryshim.

Tani mund të keni mundësinë të shtypni tek “X” për të mbyllur një aplikacion nga sfondi.

Për pjesën më të madhe, përditësimi është interesant, pasi ka shtuar elementë që e bëjnë Windows Phone një eksperiencë më bindëse. Përditësimi po përhapet drejt pajisjeve të reja dhe të vjetra. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Android 12 do të lejojë instalimin e aplikacioneve jashtë Play Store