Biznes

Windows XP para Windows 7 në nivelin e Ndërmarrjeve

Publikuar , 04 Nëntor 2010
0
Windows XP para Windows 7 në nivelin e Ndërmarrjeve

Por një raport i sapo liruar nga Forrester tregon se Windows XP ende ka nën pushtet botën e biznesit, ku ajo e mundë Windows 7 me një diferencë prej 7.5 me një.

Sipas një raporti të Forrester, Updated 2010: Windows 7 Commercial Adoption Outlook, Windows 7 “fuqizon çdo njërin prej dhjetë kompjuterëve në kompanitë brenda Amerikës Veriore dhe Evropës.” Windows XP fuqizon 75%, sipas raportit.

Një shumë që natyrisht është për shkak të bazës së instaluar të Windows XP i cili ka qenë rreth e rrotull dhe aktiv që nga viti 2001, dhe në të vërtetë është një sistem operativ i qëndrueshëm, kështu që ndërmarrjet e ndryshme që janë adaptuar me të ende qëndrojnë me të. Windows 7 është aktiv vetëm rreth një vit.

Por, edhe pse numrat për Windows 7 në ndërmarrje nuk janë mbresëlënëse sot, ata do të jenë në të ardhmen dhe deri në atë kohë, përmbysja e Windows Vista do të jetë e harruar në ndërmarrje dhe kompani./pcworld.al

LEXO EDHE:  Lyft del në bursë, vlerësohet me 25 miliardë dollarë

Lajmet e fundit>