Softuer

WinOptimizer 6, të gjitha në një

Publikuar , 16 Nëntor 2009
0
WinOptimizer 6, të gjitha në një

Ky aplikacion ofron mundësitë që rivalët e tij nuk i kanë. Për shembull, në mënyrë që të fshijë programet në startup, programi kontrollon shërbimet e panevojshme, si për shembull Tablet PC Input Service.

Të gjitha modulet janë të integruara shumë mirë dhe të lehta për t’i përdorur. Opsioni për backup ju lejon të ktheni PC-në në gjendjen e mëparshme, nëse dëshironi të ktheni mbrapa ndonjë ndryshim.
Nëse dëshironi të gjitha opsionet e plota që bëjnë punë superiore, mund të provoni WinOptimizer me çmim prej 50$, që ja vlen.

LEXO EDHE:  Bie WhatsApp, përdoruesit nuk shkarkojnë përmbajtjet media

Lajmet e fundit>