Blog

WordPress lançoi një “widget” të Google Translate, mundëson përkthimin në 103 gjuhë

Publikuar , 25 Nëntor 2016
0
WordPress lançoi një “widget” të Google Translate, mundëson përkthimin në 103 gjuhë

wordpress-business-930x583WordPress.com ka lançuar një “widget” të ri mbështetur nga Google Translate nëpërmjet të cilit blogerat dhe vizitorët e saj mund të përkthejnë gjuhen e një uebsajti në 100 gjuhë.

Për ata që duan të provojnë risinë drejtohuni për në seksionin “My Site” dhe vizitonin “Widgets” nën menunë “Customize.” Vizitorët do të shohin opsionin “Select Lanague.”

Widget-i në fjalë mund të shkarkohet nga të gjithë ata që hostojnë në platformën e WordPress.com.

Në përkujtim të 10 vjetorit të themelimit, WordPress.com citoi se 2.5 miliard blogje tashmë janë të publikuar në mesin e 137 gjuhëve. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Ja sesi të hapni një biznes online përmes e-Albania

Tags >

Wordpress