Vëzhgim

WordPress tani me më shumë se 50 milionë blogje

Jul 11 2011
0 Shpërndarje
WordPress tani me më shumë se 50 milionë blogje

WordPress mban një numërues në faqen e vet WordPress.com, duke numëruar numrin e instalimeve të WordPress në serverët e tyre, por edhe blogjet që janë të hostuar diku tjetër, kur zhvilluesit, dizajnerët dhe përdoruesit e tjerë kanë vendosur që të marrin kontrollin e instalimeve të tyre të këtij softueri me burim të hapur.

WordPress ka mijëra blogues të WordPress.com që të bëjnë 302,882 postime dhe mbi 270,000 komente, apo e thënë ndryshe, kjo i bie që 210 postime dhe 188 komente bëhen gjatë çdo minuti.

Faqja për statistika numëron që të ketë arritur 77 milionë fjalë të shkruara, gati dyfish më tepër se Enciklopedia Britannica. (PCWorld Albanian)

Tags >

Wordpress
Lajmet e fundit>