Harduer

Wozniak: Windows Phone më i mirë se Android

Publikuar , 30 Prill 2012
0
Wozniak: Windows Phone më i mirë se Android

Më 13 prill, Wozniak cicëroi që ai ishte duke pritur për ta përdorur një Nokia Lumia 900, që e ka sistemin operativ Windows 7. Që atëherë, ai ka qenë duke e provuar pajisjen smartphone për ta parë se si krahasohet me ajo me Android dhe iPhone.

“Vetëm për pamjet dhe bukurinë unë definitivisht e favorizoj Windows Phone ndaj Android,” Wozniak tha në një intervistë me NewDomain.net. “Në krahasim me Android, nuk ka garë.”

“Unë thjesht jam tronditur, unë ende nuk kam parë ndonjë gjë ende që nuk është më e bukur se sa platformat e tjera,” tha Wozniak për aNewDomain.net, duke e drejtuar atë drejt vendosej që ai do të “mbajë çdokund Windows Phone.”

“Në mendimin tim ai e vendos shenjën për ndërfaqen e përdoruesit,” tha Wozniak. “Unë do ta këshilloja atë ndaj telefonave të mi Android.”

aNewDomain.net përfundoi që telefoni i parapëlqyer i bashkëthemeluesit të ndërmarrjes Apple ishte Windows Phone, por në një shënim që e kishte lënë pas intervistës, Wozniak shkroi: “Gabim. iPhone është telefoni im i parapëlqyer.”/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Miliona euro të shpenzuara nga shqiptarët e Kosovës në telefona

Lajmet e fundit>