Harduer

XtremeMac Tango tani vjen me TRX Bluetooth iPod Dock

Sep 15 2010
0 Shpërndarje
XtremeMac Tango tani vjen me TRX Bluetooth iPod Dock

Djemtë e kompanisë XtremMac kanë nisur lansimin e një tjetër aksesori apple të freskët, Tango TRX Bluetooth iPod Dock, e cila është e krijuar për tu përdorur me dy iPhone dhe iPod.

Tango TRX Bluetooth iPod Dock përmban një sistem audiou dixhital 2,1 e cila është e projektuar për të siguruar një kualitet superior të zërit, dhe audio me wireless me një dizajn të lëmuar.
Ajo ka gjithashtu në dispozicion app të lirë dhe mund të shkarkohet nga dyqanet e app iTunes.
Tango TRX Bluetooth iPod Dock  përmban dy mes-vargje driver dhe dy kube të lëshuara.

Çmimi që XtremeMac ika dhënë Tango TRX Bluetooth iPod Dock është 179,99 Dollarë.

Lajmet e fundit>