Vëzhgim

“.XXX” gati për shfrytëzim

Publikuar , 07 Shtator 2011
0
“.XXX” gati për shfrytëzim

TLD i ri .xxx do të jetë në shfrytëzim edhe për faqet tjera përveç atyre që i takojnë industrisë për të rritur, në fakt për kompanitë që dëshirojnë të shfrytëzimin e emrit të tyre në kurdë të këtij regjistri emrash. ICM është duke menaxhuar domenin e ri të emrave por sipas të gjitha gjasave sistemi do të funksionojë me 50 regjistrues individual anembanë botës për të trajtuar regjistrime e vërteta.

Avantazhet e promovimit në domenin .XXX sipas ICM qëndrojnë në faktin se emri i domenëve do të jetë në gjendje të lidhet në fushatat globale të marketingut dhe të ofrojë një përshkrim më adekuat për faqet e klientëve. ICM është gjithashtu duke bërë një kërkim për faqet .xxx që thuhet se do të gjenerojnë më shumë trafik.

Secila faqe .xxx do të skanohet nga McAfee për të parandaluar shpërndarjen e malware ndërsa faqet do të ofrojnë një paralajmërim elektronik në mënyrë që të ndihmojnë prindërit për të kontrolluar më mirë qasen e fëmijëve të tyre në to. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Kina mendon se Inteligjenca Artificiale tek armët luftarake është kërcënim për paqen globale

Lajmet e fundit>