Vëzhgim

YouTube lëshon rrjet të veçantë për shkolla

Publikuar , 18 Dhjetor 2011
0
YouTube lëshon rrjet të veçantë për shkolla

Por çdokush mund të qaset në YouTube EDU nga çdokund, kështu që çfarë e bën të veçantë YouTube for Schools? Duke e përdorur këtë rrjet, shkollat mund të përdorin përmbajtje nga YouTube EDU në një rrugë që nuk është i zbuluar për përmbajtje të papërshtatshme. Nuk ka “related videos”, s’ka komente dhe ka vetëm video edukative. Për ta bërë më të lehtë për mësuesit që t’i gjejnë videot e duhura, ato janë në ndara në kategori si matematikë, shkencë dhe studimet shoqërore dhe ka ndarje të mëtutjeshme në lëndë dhe nivele brenda këtyre kategorive.

Në mënyrë që të filloni, shkoni tek YouTube for Schools dhe regjistrohuni duke e përdorur llogarinë e shkollës në Google. YouTube for Schools mund të jetë një zgjidhje e dobishme për organizata të tjera  të cilat duan të lejojnë shikimin e vetëm përmbajtjeve të përshtatshme edukative. pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë