Lajmet

YouTube mbështet shërbimin edhe në versionin e vjetër të aplikacionit të vet

Publikuar , 23 Shtator 2012
0
YouTube mbështet shërbimin edhe në versionin e vjetër të aplikacionit të vet

Adhuruesit e YouTube që nuk përditësojnë pajisjen e tyre me iOS në versionin e fundit të këtij sistemi mos të shqetësohen.

Ndërmarrja planifikon që të vazhdojë të mbështesë aplikacionin e vjetër për ta konfirmuar iPhone. Një përfaqësues tha që aplikacioni YouTube që ka qenë si pjesë e iOS që nga fillimi do të vazhdojë të funksionojë në pajisjet më të vjetra, edhe nëse zhduket si aplikacioni i para-instaluar në iOS 6.

Përdoruesit mund të vazhdojnë të shfletojnë përzgjedhjen e videove brenda aplikacionit të vjetër, të cilat janë të lira nga reklamat.

Mund të mos duket si një befasi që YouTube do të vazhdojë të mbështesë aplikacionin e vjetër dhe është e mundur që mbështetja ishte përfshirë në marrëveshjen origjinale të Apple dhe Google. (Asnjëra nga këto ndërmarrje nuk i shpalos hollësitë e marrëveshjes.)

Por është e dukshme që drejtuesit e YouTube kanë folur hapur për acarimin për kufizimet e marrëveshjes.

Kjo rezultoi në një përzgjedhje më të kufizuar të videove brenda aplikacionit se sa ata do të mund ta pëlqenin dhe i ndaluan ata nga dërgimi i versioneve të përditësuara me veçori të zgjeruara. (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Hakimi i Bezos, dyshohet përshirja e princit Saudit Mohamed Bin Salman

Tags >

youtube