Softuer

Youtube me dizajn të ri

Publikuar , 07 Korrik 2011
0
Youtube me dizajn të ri

Ndryshimi i ri i koduar Cosmic Panda, heq qafe disa prej ngarkesave të panevojshme në web dhe ofron një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë të përdorimit të YouTube. Cosmic Panda nuk është shpalosur ende anembanë rrjetit për video-shkëmbim, por megjithatë ju mund të vizitoni këtë link dhe të filloni hulumtimin e dizajnit të ri. 

Përmirësimi më i mirë është bërë në aspektin e komenteve apo informatave nën video , të cilat nuk do të shpërqendrojnë vëmendjen tuaj, por do të shtrihen nën video duke lënë hapësirë të plotë për shikim. Faqet e kanaleve gjithashtu kanë përjetuar ndryshime dhe theksojnë më shumë videot dhe më pak tekstin. 

Veçoria më interesant mesa duket është tek pjesa e playslistave. Prapavija e errtë dhe videot në qendër e bëjnë shumë më të lehtë fokusimin në përmbajtjen aktuale, dhe video tjera për shikim të mëtutjeshëm janë nën videon kryesore jo anash.

Në përgjithësi një dizajn më i pastër dhe më profesional i YouTube, dhe mu në drejtimin të cilin dëshiron ta udhëheqë Google. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Twitter do të paralajmërojë përdoruesit që bëjnë "Retweet" pa lexuar përmbajtjen