Vëzhgim

YouTube shton 3,000 video në shërbimin e vet me pagesë

Publikuar , 09 Maj 2011
0
YouTube shton 3,000 video në shërbimin e vet me pagesë

Lajmërimi i pranon thashethemet gjatë muajit prill që YouTube kishte për qëllim që të lëshonte një shërbim për filma me kërkesë, me përmbajtje nga Sony, Warner, Universal dhe Lionsgate. Shërbimi për video do të ketëe dhe pjesën për analiza të filmave dhe pjesët shtesë të prapaskenave filmike.

“Ju jeni duke gjetur më shumë dhe më shumë përmbajtjen që ju e doni në YouTube, e cila është e gatshme për 350 milionë pajisje,” shkruajti kryetari i YouTube, Salar Kamangar, në një postim blog. “Ne e dimë që ju jeni duke shikuar melodinë e 2 miliardë videove gjatë ditës. Por ju jeni duke kaluar 15 minuta të ditës në YouTube dhe duke kaluar pesë orë në ditë duke shikuar televizion. Derisa vija përgjatë online-it dhe offline-it vazhdon të turbullohet, ne mendojmë që ajo do të ndryshojë.”

 Rritja e YouTube-it ishte ndikuar shumë nga përmbajtja amatore dhe videot me maca. Por faqja është përqendruar në krijimin e përmbajtjes me cilësi të lartë, duke ushtruar yjet dhe duke sjellur përmbajtje shtesë si filmat e plotë. Është përfolur që do të punohet në paraqitjen e kanaleve në YouTube si qendra televizive.

Për t’i parë se cilët filma janë duke u shtuar, klikoni këtu./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Pse Samsung One UI është një prej softuerëve më të mirë vendosur në një smartfon

Lajmet e fundit>