Ja se si

YouTube shton mundësinë e shkarkimit të videove

Feb 13 2009
0 Shpërndarje
YouTube shton mundësinë e shkarkimit të videove

altAshtu si edhe shumë të tjerë, edhe ju sigurisht shpenzoni shumë kohë duke shikuar video në Youtube. A nuk do të ishte mirë sikur ju ta kishit mundësinë e shkarkimit të këtyre videove dhe t’i shikoni ato më vonë? Shtesa e Firefox ka mundësuar shkarkimin e videove të Youtube edhe më parë, por tani ka një zgjidhje oficiale nga vetë Youtube.

Tani Youtube ju mundëson juve t’i shkarkoni të pothuajse shumicën e videove, ngase jo të gjitha videot janë pa pagesë. Për disa prej tyre, kërkohet një shumë e caktuar për ta pasur mundësinë e shkarkimit.

Tani ju do ta keni në dispozicion butonin e shkarkimit “download this video” që gjendet poshtë videos. Video të jenë të mundshme për shkarkim në formatin MP4, ndërsa shumica e videove të mudshme për shkarkim janë video të politikës dhe edukimit.
 

Lajmet e fundit>