Lajmet

Youtube do tu tregojë shikuesve sa kohë kanë harxhuar në platformë

Publikuar , 28 Gusht 2018
Si parazgjedhje, YouTube tani vë në heshtje njoftimet, kështu që nuk do të shkaktojë tinguj ose dridhje në telefon. Youtube do tu tregojë shikuesve sa kohë kanë harxhuar në platformë

YouTube vijon të nxjerrë më shumë mjete që u japin përdoruesve një pasqyrë më të qartë të historikut të përdorimit. Kur përdoruesit të hapin menunë e tyre të llogarisë, tani do të shohin një profil të përditësuar që tregon sasinë e kohës që kanë shpenzuar për të parë videot atë ditë, një ditë më parë dhe gjatë javës së fundit.

YouTube shfaq këto statistika nga historiku juaj i shikimit, kështu që nëse e keni çaktivizuar atë opsion për arsye privatësie, nuk është plotësisht e qartë nëse do të merrni këtë informacion apo jo. YouTube Music dhe YouTube TV nuk llogariten në profilin “koha e shikimit“.

Profili i ri dhe më i hollësishëm i përdoruesit përveç veçorive të tjera të kohëve të fundit që YouTube ka krijuar, përqendrohet në atë që ka më shumë rëndësi dhe ju ndalon kur është e nevojshme.

Shërbimi tashmë ka shtuar përkujtesa opsionale për të marrë një pushim gjatë shikimit të zgjatur, dhe gjithashtu mund të zgjidhni për të përmirësuar të gjitha njoftimet tuaja të zakonshme në YouTube.

Si parazgjedhje, YouTube tani vë në heshtje njoftimet, kështu që nuk do të shkaktojë tinguj ose dridhje në telefon.

Ju mund të zgjidhni ta çaktivizoni ose ta rregulloni atë. YouTube bashkohet me gjigandët e tjerë të teknologjisë, duke përfshirë kompaninë mëmë Google, Apple, Facebook dhe Instagram, duke shtuar detaje dhe transparencë më të madhe në lidhje me kohën që njerëzit mund të shpenzojnë duke përdorur çdo ditë aplikacionet e tyre. Si gjithmonë, veprimi në informata varet nga ju, por të paktën tani mund të arrihet. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Google integron inteligjencën artificiale në aplikacionin Photos