Softuer

Youtube teston "Streaming Live"

Publikuar , 13 Shtator 2010
0
Youtube teston "Streaming Live"

Këtë provë e kanë nisur këto media: Young Hollywod, Next NewNetwrks, how-to guide Howcast dhe Rocketboom.

“Ky është vetëm një vetëm një gjykim fillestar, një hap i parë,” tha menaxheri YouTube Josh Siegel.
“Ne do të jemi të shikojmë në një grupë të tërë të të dhënave në lidhje me ecurinë e platformës tonë të re dhe pastaj, në bazë të kësaj, do të marrim vendime për mënyrën se si do të hapim atë për të gjithë partnerët tanë me kalimin e kohës. “

YouTube do të monitorojë videot Streaming live për te parë sa mirë merret nga serverat e shërbimit dhe sa të mira duken këto video dhe nëse ky testim shkon mirë atëherë ne mund të shohim shumë video Streaming Live në Youtube në të ardhmen.

LEXO EDHE:  Apple macOS Catalina vjen në Tetor