Lajmet

Zbulimi i fundit i Pixel 3 tregon kamerën duke skanuar automatikisht një kartë biznesi

Publikuar , 27 Shtator 2018
Një video promovuese e zbuluar e Pixel 3 ka treguar aftësinë e telefonit për të skanuar shpejt një adresë e-mail nga një kartë biznesi pa pasur nevojë të marrë një fotografi. Zbulimi i fundit i Pixel 3 tregon kamerën duke skanuar automatikisht një kartë biznesi

Një video promovuese e zbuluar e Pixel 3 ka treguar aftësinë e telefonit për të skanuar shpejt një adresë e-mail nga një kartë biznesi pa pasur nevojë të marrë një fotografi.

Videoja, e postuar nga MySmartPrice, gjithashtu duket të konfirmojë rikthimin e funksionalitetit të Active Edge dhe kontrollet e gjesteve.

Ky funksionalitet i skanimit të kartës së biznesit tashmë është në dispozicion si pjesë e Google Lens, ku është i aftë të krijojë një kontakt të ri në bazë të informacionit mbi një fotografi të një karte biznesi.

Dallimi këtu është se Pixel 3 duket të jetë në gjendje të skanojë detajet duke përdorur kamerën e telefonit pa pasur nevojë të marrë një fotografi më parë dhe pastaj të hapë direkt aplikacionin tuaj të postës elektronike.

Google do të bëjë nisjen zyrtare të telefonit më 9 Tetor. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Integrimi i iCloud në Windows 11 bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit