Softuer

Zentact: Rrini në kontakt, gjysmë automatikisht

Publikuar , 24 Korrik 2009
0
Zentact: Rrini në kontakt, gjysmë automatikisht

Zentact e kryen këtë punë, por jo pa ndihmën tuaj. Së pari duhet të importoni kontaktet dhe pastaj duhet t’i ndani sipas interesave. Kjo është pjesa më e lodhshme.

Kur shfletoni në internet, Zentac ju sugjeron faqet për të cilat një apo më shumë nga shoqëria juaj mund të jenë të interesuar. Për shembull, nëse ndonjë shoku juaj kërkon ndonjë punë dhe ju jeni në ndonjë faqe për oferta punësh, Zentac do të rekomandojë t’i dërgoni një mesazh, duke shtuar linkun në e-mail. Kjo e bën gjithë procesin, thuajse automatik. Zentact.com

LEXO EDHE:  Mozilla lançoi versionin me pagesë të Firefox, ja sa do të kushtojë