Blog

Zgjeroni dituritë tuaja duke shpenzuar 10 minuta në ditë në Curiosity

Publikuar , 11 Tetor 2016
0
Zgjeroni dituritë tuaja duke shpenzuar 10 minuta në ditë në Curiosity

unnamedA mund tju bëjnë 10 minuta në ditë më të zgjuar? Jepini Curiosity 10 minuta lexim çdo ditë dhe pa më të voglin dyshim do të përfitoni dije të shumta. Ofrohet në iOS dhe Android dhe terësisht falas pa asnjë blerje brenda aplikacionit.

Curiosity të kujton Google Fun Facts i cili ofronte kuriozitete sapo në fushën e kërkimit shkruanit “fun fact.” E njëjta vlen edhe për Curiosity, mjafton të shkruani “I’am feeling curious”.

Tipari që bie në sy është stili dhe bukuria që e karakterizon faqen. Çdo ditë Curiosity ofron pesë tema për të mësuar rreth tyre. Ato përzgjidhen në mënyrë të rastësishme me tematika që nga Arti tek Teknologjia.

Artikujt e servirur vinë nga burime mjaft cilësore. Aplikacioni mobil dërgon njoftime çdo ditë rreth gjërave të reja për të mësuar. Madje ofrohet edhe një shtojcë për shfletuesin Chrome. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Kompjuteri kuantik i Google ka bërë atë që superkompjuterit më të fuqishëm në botë i duhen 10,000 vite

Tags >

Curiosity