Harduer

Zhbllokim i secilit nivel të iPhone

Publikuar , 22 Prill 2012
0
Zhbllokim i secilit nivel të iPhone

Sistemi, i quajtur Subscriber Artifical Module ose SAM, kërkon një iPhone të cilit i është bërë jailbreak dhe Cydia. Për ta përdorur atë, ju duhet ta deaktivizoni telefonin tuaj, të futni një SIM kartelë të re dhe pastaj ta aktivizoni SAM. SAM e gënjen procesin e aktivizimit, duke e bindur telefonin që është zhbllokuar siç duhet pa pasur nevojë për hapat e zakonshëm.

 

I ndërtuar nga hakerët Loktar_Sun dhe Laforet, procesi i kërkon njëzetetetë hapa. Ju mund ta ndiqni atë në iClarified ku është cekur i tërë procesi në hollësi.

Për shkak se ju nuk jeni në të vërtet duke e zhbllokuar telefonin por në fakt duke e aktivizuar duke e përdorur një SIM kartelë jo të mbështetshme, pritni disa çështje të tundshme. Ju do duhet të ktheheni dhe ta riaktivizioni më lehtë pajisjen nëse ju vendosni të ndërroni SIM kartelat. Është një çmim i ulët për lirinë./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Google ndalon shitjet e Pixel 2 dhe Pixel 2 XL

Lajmet e fundit>