Lajmet

“Zhytuni” në thellësi të oqeaneve me Google Maps

Publikuar , 27 Shtator 2012
0
“Zhytuni” në thellësi të oqeaneve me Google Maps

Janë duke u bërë shumë bisedime kohet e fundit për Google Maps dhe iOS 6, por Google tani është zhytur nga këto fjalë pa pushim për një moment.

Gjiganti i kërkimit ka lëshuar një veçori shumë të posaçme që sjell pamje nënujore në harta, duke ua mundësuar përdoruesve që të zhyten virtualisht në Filipine, Havai dhe Pengesën e Palës së Madhe.

Mund të jetë mjaft emocionues shikimi i pamjeve në 360 shkallë imazhe panoramike të Antarktidës së fundi.

Gjithashtu, nisma e hartave nënujore është njëri nga ato momente që interneti ishte ndërtuar për t’iu mundësuar miliona njerëzve që të marrin një shijim personal të disa pamjeve dhe vendeve më të bukura në botë.

Shërbimi është ende në ditët e veta të hershme dhe mjaft i kufizuar sa i përket vendeve që mbështeten, por ju mund t’i shikoni çuditë nënujore, pa marrë ndonjë spërkatje me ujë.

Boing Boing ka bërë një vëzhgim të thellë dhe interesant të projektit, që përfshin dhe një intervistë nga Studimi Catlin dhe ju mund ta shihni atë këtu. (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Airbnb, aplikacion apo agjent pronash?