Vëzhgim

Zuckerberg përgjigjet: A është Google+ një kërcënim?

Publikuar , 04 Dhjetor 2011
0
Zuckerberg përgjigjet: A është Google+ një kërcënim?

Pyetja ishte takuar me një buzëqeshje pakëz e hidhur dhe ai u përgjigj:
“Po Google është një ndërmarrje e madhe dhe unë mendoj që ne duam të shikojmë dhe mësojmë nga çdo gjë që ata bëjnë. Por në të njëjtën kohë, njerëzit kanë shkëmbyer  shumë në Facebook dhe ata tashmë kanë treguar shumë gjëra të tregimit të vet jetësor në Facebook. Dhe ne mendojmë që ne deri tani kemi vegla më të mira për ta bërë atë.”

Me sa jemi ne në dijeni, kjo paraqet pranimin e parë të kërcënimit të mundshëm nga rrjeti Google+ për rrjetin Facebook.

Zuckerberg do të jetë me siguri duke i kushtuar vëmendje rrjetit Google+, sepse Google+ është një sfidues i drejtpërdrejtë i rrjetit Facbook. Dhe me shtimin e burimeve në Google+, numri i përdoruesve po rritet, koha e përdorimit po rritet dhe veçori të reja po shtohen në një bazë javore./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  iPhone SE: Çfarë mund të kërkojmë më shumë nga një iPhone low-cost