Lajmet

Zuckerberg regjistrohet në rrjetin social The Fancy

Publikuar , 12 Qershor 2012
0
Zuckerberg regjistrohet në rrjetin social The Fancy

Lajme të reja nga bota e Facebook: Mark Zuckerberg ka krijuar një llogari në The Fancy, një rrjet social i ngjashëm me Pinterest, por me një ndryshim thelbësor, përdoruesit mund t’i blejnë produktet e tyre direkt nga faqja dhe jo të shikojnë se çfarë duan të blejnë të tjerët.

Pra, Zuckerberg në The Fancy, çfarë do të thotë kjo? Përdoruesi me emrin “zuckd” me sa duket ka një pasion të madh për librat, duke blerë një mbajtëse librash për 160$. Kjo ka qenë blerja e vetme e tij dhe pas saj, Zuckerberg ka ndjekur 16 njerëz në të njëjtën kohë që janë bërë ndjekës të tij 100 mijë të tjerë. Edhe pse është pak herët për të përdorur termin blerje, kjo nuk i ka ndaluar disa të thonë që Zuckerberg po e kontrollon për synimet e tij personale këtë faqe, jo me shumë përdorues. The fancy ka aktualisht një milionë përdorues, sipas Austin Carr, ndërkohë që 100 milionë përdorues është shifra, e cila pritet t’i shtohet në qoftë se do të bashkohet me Facebook. Në total, përdoruesit e The Fanct shpenzojnë diku te 50 mijë dollarë në javë për blerjet që kryejnë në faqe. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Facebook mbyll dhjetëra mijëra aplikacione