Vëzhgim

Zuckerberg tani vlen 18 miliard dollarë

Jul 3 2011
0 Shpërndarje
Zuckerberg tani vlen 18 miliard dollarë

Fal Global Silicon Valley (GSV Capital), që ka blerë 225,000 aksione të gjigant social me një çmim mesatar prej 29$ për aksion, vlera e Facebook ka vazhduar të rritet në 70 miliard dollarë, dhe në këtë formë vet themeluesi Zuckerberg ka arritur me një peshë prej 18 miliard dollarë.

Me investimin e ri, CEO i Facebook ka tejkaluar themeluesit e Google Sergey Brin dhe Larry Page, e të mos përmendim Steve Ballmer të Microsoft apo Steve Jobs të Apple.

Megjithatë më i pasuri në industrinë e teknologjisë vazhdon të jetë Bill Gates me një peshë prej 56 miliard dollarë, që ndiqet prej Larry Ellison të Oracle me një pasuri prej 39.5 miliard dollarë. /pcworldalbanian

Lajmet e fundit>